Services

Siden services dækker over de produkter/ydelser jeg tilbyder. Kunne du for eksempel tænke dig en ny hjemmeside, så er jeg uden tvivl ham du søger. Kigger du efter et logo, så kender jeg den rigtige person, der kan løse den opgave. Gennem mine års erfaring og opbygning af netværk, har jeg mødt nogle solide og kompetente mennesker i de respektive brancher. Så det er ikke nødvendigvis mig der laver tingene for dig, men kan mig du behøver at holde kontaktet til. Og bare rolig. Jeg ligger ikke 300% oveni for at sætte dig sammen med de rigtige mennesker.

Logo

Logo er bestemt ikke min stærke side. Det er så heldigt, at min tidligere mentor er ekspert i visuel identitet, uddannet grafisk designer og har stor erfaring indenfor tryksager. Om du er en nyopstartet drone-webshop eller skal have redesignet dit gamle firmalogo, så er han manden De søger.

Hjemmeside services hos AJJakobsen.dk

Hjemmeside

Igennem de sidste 2 år har jeg lavet +50 hjemmesider for både mindre og mellemstore virksomheder. En ting alle mine kunder har til fælles, er at de gerne vil have en brugervenlig hjemmeside, der er nem at vedligeholde, uden kendskab til kodning eller avanceret programmer. Og bare rolig. Jeg lærer dig selvfølgelig det du har brug for at vide.

Tekstforfatter

De fleste virksomheder kan skrive tekst om deres produkt eller ydelse. Dog bliver det mange gange alt for teknisk, så vi dødelige ikke forstår en dyt af hvad der står. Det kan derfor være en idé at få en tekstforfatter indover, så de skriver teksten for dig. Her har jeg relationer med alt lige fra journalister, når du skal have skrevet pressemeddelelser til SEO-forfattere, der fokusere på søgemaskineoptimering.

Webshop

Blandt de +50 hjemmesider, har der også sneget sig et par webshops ind i mellem. Det er oftest kunder der gerne vil udvide med webshop, eller gerne vil over i mere brugervenligt system, som jeg tager mig af. Det skal helst ikke blive for kompliceret. Og der er selvfølgelig ingen begrænsninger ift. produkter i butikken.

Video markedsføring hos AJJakobsen.dk

Video markedsføring

Det er svært at bryde igennem online på vores nuværende marked. Det kræver en masse søgemaskineoptimering samt en stor tilstedeværelse på de sociale medier. Men selv det er ikke nok, hvis dit indhold ikke er godt nok. Video markedsføring er stigende og er mere fangende end billeder og tekst-opslag på de social medier.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO) er en kunst. De basale dele af kunsten kan de fleste i web-branchen finde ud af. Men virkelig at opbygge en god placering på Google er sværere end man tror. Her har jeg samarbejde med et dygtigt firma i København, som har dedikeret deres hverdag, til at give dig den bedst mulige placering på Google.

Sociale medier

Social medie markedsføring er i dag en nødvendighed, hvis du vil gøre dig bemærket online. Dog kan det blive svært at finde ud af, hvordan man skal tilgå sine følgere på de forskellige platforme. Hvordan virker Instagram? Behøver man Twitter? Bliver jeg set på Facebook? Det kræver en del tid og planlægning at gøre sig synlig i det sociale medie univers.

Hastighedsoptimering

En anden faktor der spiller ind i søgemaskineoptimering er din hjemmeside/webshops hastighed. Tager det mere end 2 sekunder at komme ind, mister du ikke kun kunder men også værdi hos Google. Det skal ikke tage mere end 0.5 – 1.5 sekund at komme ind på din hjemmeside, og herefter maks 0.5 sekund at tilgå den næste side.